Moving A Blog

Halo,
perkenalkan… a new blog on the block nih! *dadah-dadah*
Blog ini lanjutan *dikata series?* dari blog sebelumnya di sini.
Kenapa pindah?
Sesimple alasan saya yang ngerasa udah nggak nyaman nulis di MP lagi karena makin hari kayaknya makin rame yang jualan, juga gak tahan sama banner iklannya.
Keinginan pindah blog udah cukup lama sebenarnya, cuma tadinya ditahan-tahan yang akhirnya nggak ketahan juga.. *apa sih*
Yeah… maybe I just need a fresh start, pindah blog mungkin akan bikin saya lebih rajin nulis.
So, welcome (and feel free to comment) 😛
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s